Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Καταπέλτης ο Βασίλης Λεβέντης στην εκπομπή «Ευθέως»

Καυστικός και με ορθή σκέψη φάνηκε ο Βασίλης Λεβέντης χθες το βράδυ στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «Ευθέως».
Ο Πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» που δεν κατάφερε ποτέ να μπει στη Βουλή έμοιαζε να έχει απαντήσεις για....
όλα και να έχει πέσει μέσα σε πολλές προβλέψεις του.

Σε ένα βίντεο που παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από τον Απρίλιο του 1993 ο κ. Λεβάντης φαίνεται να λέει ότι θα φτάσουμε σε ένα σημείο που τα παιδιά των πολιτικών θα ντρέπονται για τους γονείς τους και που οι πολιτικοί δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στο δρόμο γιατί θα κινδυνεύουν με λιντσάρισμα.

Επίσης είπε ότι περίμενε την εξαθλίωση της Ελλάδας μία δεκαετία νωρίτερα αλλά χαριστικά οι Ευρωπαίοι και λόγω Ολυμπιάδας μας άφησαν περιθώριο ως τώρα.

Σε μία αναφορά του για το μνημόνιο είπε ότι η λύση έπρεπε να έχει δοθεί πριν μπει η χώρα στο ΔΝΤ απολύοντας τους 200.000 αργόσχολους υπαλλήλους και κόβοντας τις συντάξεις στους τριπλοσυνταξιούχους οι οποίοι ανέρχονται σε 100.000 άτομα. Επρεπε μαζί με αυτά τα μέτρα να κοβόταν και η χρηματοδότηση όλων των κομμάτων για να μην χρειαστεί να μπούμε στο ΔΝΤ.

Επίσης ανέφερε ότι οι αποδεδειγμένα πλούσιοι οι οποίοι εισπράττουν από επιχειρήσεις, ενοίκια κ.α. να μην λαμβάνουν και σύνταξη γιατί αυτά τα χρήματα μπορούν να δοθούν σε οικογένειες με προβλήματα.

Χαρακτήρισε "νέο ΠΑΣΟΚ" το ΣΥΡΙΖΑ, κωλοτούμπα και κλητήρα της ΤΡΟΙΚΑΣ το Σαμαρά ενώ καυστικός ήταν για τον ψηφοθηρικό χαρακτήρα των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ολα γίνονται για τις ψήφους είπε και ενώ έπρεπε με μία Οικουμενική Κυβέρνηση να στρωθούν όλοι στη δουλειά για να σωθεί η Ελλάδα νοιάζονται μόνο για τη μάσα. Για τον Κώστα Καραμανλή είπε ότι δεν θα ήταν σε αυτή τη θέση αν δεν ήταν ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Μίλησε επίσης για την έξοδο από την κρίση και δήλωσε ότι δεν το βλέπει ως πιθανό σενάριο καθώς πιστεύει ότι αυτή η χρονιά και η επόμενη είναι κρίσιμες αλλά βλέπει ότι στο τέλος οι Ευρωπαίοι θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ και εκεί θα γίνει η Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα.

Ανεξάρτητα από το αν συμφωνούμε με όλα όσα είπε, θεωρούμε βέβαιο ότι η σκέψη του είναι ορθότερη από πολιτικούς που εδώ και δεκαετίες έχουν καρέκλες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου