Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ο μαρτυριάρης παπαγάλος -«Κάρφωσε» στην αστυνομία ότι ο ιδιοκτήτης του οδηγούσε μεθυσμένος

Αλλοι «ιδρώνουν» για να μάθουν στον παπαγάλο τους να μιλάει και πέφτουν σε... κατάθλιψη όταν το συμπαθές κατοικίδιο δεν βγάζει λέξη. Ο Γκιγιέρμο Ρέγιες σίγουρα καταριέται την ώρα και τη στιγμή που πέτυχε ως «δάσκαλος». Γιατί ο παπαγάλος του προέκυψε μαρτυριάρης και τον έστειλε στη φυλακή.

Ο άνδρας οδηγούσε στην Πόλη του Μεξικό όταν τον σταμάτησαν σε έναν έλεγχο ρουτίνας. Η τουλάχιστον έτσι πίστευαν οι αστυνομικοί, γιατί τίποτα δεν ήταν συνηθισμένο σε αυτό τον έλεγχο τελικά. Οταν ο Ρέγιες βγήκε από το αυτοκίνητο, από το όχημα ακούστηκε να λέει κάποιος «Είναι μεθυσμένος, είναι μεθυσμένος», σύμφωνα με την εφημερίδα El Universal.

Αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν πως στο αυτοκίνητο υπήρχε επιβάτης, αλλά προς μεγάλη τους έκπληξη ανακάλυψαν ότι το... καρφί ήταν ο παπαγάλος του οδηγού. Το αλκοτέστ επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του πτηνού και έτσι ο Ρέγιες οδηγήθηκε στο κελί. Επειδή όμως φοβήθηκαν πως ο «πληροφοριοδότης» θα χανόταν αν τον χώριζαν από το αφεντικό του, τελικά πέρασαν μαζί τη νύχτα στο κρατητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου