
Το κοινωνικό-γαστρονομικό πείραμα άρχισε από το Παρίσι το 2004 και πριν από λίγες ημέρες έκανε «πρεμιέρα» στη Νέα Υόρκη.
Πρόκειται για αλυσίδα εστιατορίων που δίνει μια διαφορετική διάσταση στην απόλαυση του φαγητού καθώς τα πιάτα σερβίρονται στο απόλυτο σκοτάδι.
Όπως δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», το ρόλο των οδηγών σερβιτόρων αναλαμβάνουν άτομα με περιορισμένη όραση ή εντελώς τυφλά. Όσο για τους πελάτες μετά το πρώτο σοκ καλούνται να εμπιστευτούν τις υπόλοιπες αισθήσεις τους για να μαντέψουν το περιεχόμενο του πιάτου τους.
mychannel
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου