Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο Άγιος Βασίλης των ΦΤΩΧΩΝ – Μοίραζε χρήματα σε όποιον έβρισκε μπροστά του!

φτωχων, χρηματα, αγιος, βασιλης
« Ο Άγιος Βασίλης των ΦΤΩΧΩΝ – Μοίραζε χρήματα σε όποιον έβρισκε μπροστά του! »
Στο κλίμα των Χριστουγέννων και της αλληλεγγύης που επιβάλλουν, μπήκε για τα καλά ένας άνδρας στην Αμερική όπου ντύθηκε στα κόκκινα, πήγε στην φτοχώτερη πόλη της χώρας, και κρατώντας την ανωνυμία του, μοίρασε από εκατό δολάρια σε όποιον περαστικό έβλεπε μπροστά του.

Ο μυστικός Άγιος Βασίλης ντυμένος στα κόκκινα επισκέφτηκε καταστήματα, καθαριστήρια και στάσεις λεωφορείων, προσφέροντας το ποσό των 74 ευρώ σε ανθρώπους που δεν γνώριζε πιο πριν.

Όλα αυτά έγιναν στην πόλη Reading, ενώ την απόφαση για την επίσκεψη της πήρε ο επιχειρηματίας, μόλις έμαθε ότι είναι η φτωχότερη πόλη σε ολόκληρη την Αμερική.

Σκέφτηκε ότι ίσως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο Reading, οι οποίοι θα χρειαστούν ένα χέρι βοηθείας αυτά τα Χριστούγεννα , δήλωσε ο Ρον Ντέβλιν, σωματοφύλακας του καλού Σαμαρείτη.

Ο κόσμος έμεινε έκπληκτος από αυτή την πράξη γενναιοδωρίας του άντρα, ενώ η βοήθεια του υπολογίζεται συνολικά σε 14.800 ευρώ.

Ο καθένας μπορεί να γίνει ένας μυστικός Άγιος Βασίλης. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να δράσει. Και δεν χρειάζεται να είναι μόνο με χρήματα, αλλά με μία οποιαδήποτε αυθόρμητη πράξη καλοσύνης ., είπε ο μεγαλόκαρδος άντρας. 

ΠΗΓΗ: iefimarida.gr

Υ.Γ. Το είδα σε ένα ρεπορτάζ στον Alpha και μου άρεσε πάρα πολύ!!! Θα ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω κάτι ανάλογο...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου