Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

6 φόβοι της πρώτης φοράς & πώς να τους νικήσετε

Η πρώτη φορά…
που σας βλέπει γυμνή 
Φανταστείτε το εξής: 

έχετε περάσει ένα υπέροχο απόγευμα, φλερτάροντας ασύστολα με τον καινούργιο σας φίλο. Στη συνέχεια τον παρασύρετε στο σπίτι σας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται δίπλα σας αφαιρώντας αργά και νωχελικά τα layers των ρούχων σας. Κανονικά θα έπρεπε να πετάτε στα σύννεφα. Αντ’ αυτού, τρεις λέξεις «αναβοσβήνουν» βασανιστικά στην οθόνη του μυαλού σας (και δεν είναι οι λέξεις "σεξ, σεξ, σεξ"): κυτταρίτιδα, ραγάδες, χαλάρωση… κυτταρίτιδα, ραγάδες, χαλάρωση… Σας ακούγεται γνώριμο; Ναι, όλες έχουμε περάσει από αυτή τη δοκιμασία.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ: Οι άντρες είναι οπτικά όντα, τους αρέσει να παρακολουθούν ακριβώς τι συµβαίνει. Αυτό φυσικά δεν σηµαίνει πως θα του κάνετε στριπτίζ-υπερπαραγωγή κάτω από το φως του προβολέα. Το να γδυθείτε µε «οπτικά εφέ» από κεριά είναι πολύ πιο κολακευτικό απ’ ό,τι µε λάµπες που θα µπορούσαν να φωτίσουν το ολυµπιακό στάδιο. Για να πετύχετε το µέγιστο δυνατό φυσικό Photoshop, αντικαταστήστε την κοινή λάµπα του φωτιστικού σας µε µία σε µπλε χρώµα. Ακόµα κι ένας πρωτοετής σπουδαστής φωτογραφίας θα µπορούσε να σας βεβαιώσει ότι αυτό το χρώµα µαλακώνει τις γραµµές του γυµνού σώµατος και αναδεικνύει τα καλά του σηµεία. Αν ακόµα κι έτσι νιώθετε άβολα, ξεκινήστε το παιχνίδι αντίστροφα: αφαιρέστε εσείς σιγά-σιγά τα δικά του ρούχα. Κάντε τον να νιώσει έστω και λίγο εκτεθειµένος και θα έχετε τον έλεγχο (=ένεση αυτοπεποίθησης).


Η πρώτη φορά... που δεν έχει στύσηΒρίσκεστε ο ένας δίπλα στον άλλον, κάτω από τα σεντόνια, αλλά no sign of mister Big (για να το πούμε σχετικά κομψά). Το πέος του αρνείται να αναταποκριθεί στα καθήκοντά του και παραμένει εκεί, μαραμένο, υποταγμένο στον νόμο της βαρύτητας. Εντάξει, όλες έχουμε συναντήσει τον «Mr. Ζελέ» κάποια στιγμή στην καριέρα μας και το έχουμε χειριστεί με διάφορους τρόπους, ποιος όμως είναι ο πιο ενδεδειγμένος την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο;

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Κοιτάξτε, αν ο φίλος σας έχει πιει τον Τίγρη plus τον Ευφράτη και καταρρεύσει µπροστά στα µάτια σας, µε το παντελόνι του γύρω από τους αστράγαλους και ένα συρρικνωµένο ελατήριο να πάλλεται ανάµεσα στα πόδια του, τότε, ναι, έχετε κάθε δικαίωµα να αποθηκεύσετε αυτή την ιστορία στη µνήµη σας για να τη διηγηθείτε στις κολλητές σας – ή να την ανεβάσετε στο Facebook. Αν όµως το κατά κανόνα ετοιµοπόλεµο αρσενικό σας αρχίσει να εµφανίζει προβλήµατα στύσης, έχει τεράστια σηµασία το πώς θα το χειριστείτε. Η στυτική δυσλειτουργία δεν επισκέπτεται αποκλειστικά άντρες µεγαλύτερης ηλικίας. Συχνά εδράζεται σε ψυχολογικά αίτια, που σχετίζονται µε τον φόβο της απόδοσης, της ικανοποίησης δηλαδή της ερωτικής παρτενέρ. Το χειρότερο που µπορείτε να κάνετε λοιπόν είναι να γελάσετε (και µη διαµαρτύρεστε, ίσως παρασυρθείτε και το κάνετε από αµηχανία) ή να του δώσετε περισσότερη σηµασία από όσο αντέχει εκείνος – έτσι κι αλλιώς είναι πιθανό να µην ξανασυµβεί. Ως αντίδοτο, µπορείτε να οργανώσετε µια βραδιά αφιερωµένη αποκλειστικά στη δική του απόλαυση: έτσι θα τον ελαφρύνετε από το βάρος της απόδοσης και θα σταµατήσετε την κλασική πορεία της στυτικής δυσλειτουργίας εν τη γενέσει της. Σε περίπτωση που το πρόβληµα επιµείνει, παροτρύνετέ τον να συµβουλευτεί έναν ανδρολόγο και δείξτε του πως είστε στο πλευρό του.

Η πρώτη φορά... που ξυπνάτε µαζί


Αν υπάρχει γυναίκα που νιώθει απολύτως άνετα το «επόμενο πρωινό», την πρώτη φορά που ξυπνάει δίπλα στον brand new εραστή της, παρακαλούμε να έρθει να τη γνωρίσουμε, ώρες γραφείου (και βάλε), Ιωάννου Μεταξά 80, Κορωπί. Το ξέρετε το σενάριο: ξυπνάτε, συνειδητοποιείτε πού βρίσκεστε, και πριν καλά-καλά ανοίξετε τα μάτια σας ακούτε την αναπνοή του και προσπαθείτε να καταλάβετε αν έχει κι αυτός ξυπνήσει, αν παριστάνει τον κοιμισμένο ελπίζοντας ότι θα σηκωθείτε και θα φύγετε, αν έχει μετανιώσει οικτρά για το σεξ που κάνατε την προηγούμενη νύχτα. Λίγα λεπτά αργότερα, καθώς κατανοείτε ότι τελικά απλώς ροχαλίζει απαλά, σκέφτεστε τι στην ευχή να πείτε όταν ανοίξει τα μάτια του.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξυπνάτε δίπλα του στο κρεβάτι είναι ουσιαστικής σηµασίας για τη συνέχεια. Ο τρόπος που θα συµπεριφερθείτε αυτές τις στιγµές µπορεί να καθορίσει 1) αν θα κουλουριαστείτε µόνη σας ή ensemble κάτω από τα σεντόνια και 2) αν θα εξακολουθήσετε να «λαµβάνετε» προσκλήσεις για διανυκτερεύσεις σπίτι του. Γι’ αυτό και η πίεση που νιώθετε είναι τόσο έντονη. Ρωτήστε λοιπόν τον εαυτό σας; Θέλω να υποκρίνοµαι ή να του δείξω πώς αισθάνοµαι γι' αυτόν; Και µέσα σας είναι βέβαιο πως ξέρετε την απάντηση. Αν λοιπόν νιώθετε την ανάγκη να τον αγκαλιάσετε και να του δώσετε ένα φιλί, κάντε το. Αν πάλι νιώθετε την ανάγκη να ντυθείτε και να φύγετε αφήνοντας ένα ...post-it, επίσης κάντε το. Αυτή η στιγµή θα είναι αµήχανη µόνο αν της επιτρέψετε εσείς να είναι.
Η πρώτη φορά... που µιλάτε για πρώην

Στα εγχειρίδια για τις ψυχώσεις, υπάρχει ειδικό κεφάλαιο για την Ψυχωτική Διαταραχή με τις Πρώην, από την οποία πάσχει το 99% του γυναικείου πληθυσμού. Αν είστε μέλος του club, χαλαρώστε. Κι εκείνος βιώνει κάτι ανάλογο. Πάντως το να συζητάτε για τον αριθμό των προηγούμενων παρτενέρ σας και το να αποκαλύπτετε το «πόσο ωραία έκανε stretch το τατουάζ στο πέος του Οδυσσέα» απέχουν μεταξύ τους έτη φωτός.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Αν δεν ησυχάζετε µέχρι να µάθετε ονόµατα, ηµεροµηνίες, µέγεθος σουτιέν και βαθµολογία στο σεξ όλων γυναικών στη ζωή του, θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί έχετε τέτοια εµµονή µε το παρελθόν. Κάποιες φορές όταν νιώθετε ανασφαλής σε µια σχέση, συγκρίνετε τον εαυτό σας µε τις πρώην. Αν όµως πρόκειται για τη γνωστή γαργαλιστική περιέργεια να ανακαλύψετε τον αριθµό των παρτενέρ ο ένας του άλλου, κάντε εξαρχής µια συµφωνία. Δεν θα αφήσετε το παρελθόν να επηρεάσει τη γνώµη που έχετε για τον σύντροφό σας.
Η πρώτη φορά... που σας κάνει στοµατικό σεξ

Η γλώσσα του «τρέχει» ανάλαφρα πάνω στην κοιλιά σας, κατηφορίζοντας στο νότιο ημισφαίριο για περαιτέρω εξερευνήσεις, κι όμως, αντί να ξαπλώσετε πίσω και να το απολαύσετε, μια φωνή μέσα στο μυαλό σας ουρλιάζει; «Μήπως η μυρωδιά μου δεν του αρέσει; Μήπως χαθεί εκεί κάτω; Γιατί δεν έκανα Brazilian αντί για την κλασική μου αποτρίχωση;».

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Ας είµαστε ρεαλιστές: το να έχετε ανάµεσα στους µηρούς σας έναν άντρα που γνωρίζετε λίγο δεν είναι και η πιο relaxing εµπειρία του κόσµου. Την πρώτη φορά που θα το δοκιµάσετε, ξαπλώστε οριζόντια στο κρεβάτι (δηλ. παράλληλα µε το κεφαλάρι) µε τα πόδια λυγισµένα και τα πέλµατα να ακουµπούν στο πλαϊνό ξύλο του κρεβατιού. Έτσι εκείνος µπορεί να είναι γονατισµένος στο πάτωµα, ώστε να µην τον βλέπετε και µπαίνετε στον πειρασµό να προσπαθείτε από τις εκφράσεις του να διαβάσετε τι συµβαίνει στο µυαλό του. Και µια φιλική συµβουλή: η κλειτορίδα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ικανοποίησή σας, µην την παραµελείτε. Όσο για τη φυσική σας µυρωδιά, είναι υγρή και αισθησιακή – και αν εκείνος δεν συµφωνεί υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που θα ένιωθαν τυχεροί να τον αντικαταστήσουν.
Η πρώτη φορά... που µιλάτε βρώµικα

Κάνετε σεξ με το νέο σας boyfriend και πραγματικά λαχταράτε να του ψιθυρίσετε μερικές διόλου καθώς πρέπει λέξεις, έτσι όπως τον σφίγγετε στην αγκαλιά σας και νιώθετε την καυτή ανάσα του στον λαιμό σας. Κι όμως, μια αόρατη δύναμη φαίνεται να πατάει το «μπιιιπ» πριν αρθρώσετε οτιδήποτε. Γιατί είναι τόσο δύσκολη η πρώτη φορά που θα μιλήσετε βρώμικα; Ο φόβος της απόρριψης, που μπορεί να εκδηλωθεί με θυμό ή και χλευασμό, σταματάει τους περισσότερους πριν διαβούν τη λεπτή, αλλά καθοριστική γραμμή.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ:Χτίστε την αυτοπεποίθησή σας, κάνοντας πρόβες µόνη σας. Όταν αυτό-ικανοποιείστε, περιγράψτε τι κάνετε και θα εκπλαγείτε µε το πόσο ερεθιστικό είναι αυτό το τολµηρό σπικάζ για σας, πόσω µάλλον για εκείνον. Την επόµενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε µαζί του, βάλτε σε εφαρµογή αυτά που µάθατε. Καθώς τον αγγίζετε, περιγράψτε τι ακριβώς συµβαίνει και ρωτήστε τον τι του αρέσει. Π.χ.: «Σου αρέσει όταν σε αγγίζω σε αυτό το σηµείο;» Στη συνέχεια, καθώς εξερευνάτε το σώµα του, προχωρήστε σε πιο πονηρές ατάκες. Θα δείτε ότι τελικά θα σας ευγνωµονεί για αυτό το σέξι µάθηµα ελληνικής γλώσσας.
tsekouratoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου