Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτινά χτενίσματα για όσες θέλουν να ξεχωρίσουν



Οι πιο γιορτινές μέρες του χρόνου έφτασαν και εσύ έχεις βρεθεί προ μεγάλων εορταστικών διλημμάτων του τύπου: κότσος ή μπούκλα και άλλα τέτοια βασανιστικά θέματα.


Το πώς θα χτενίσεις τα μαλλάκια σου την περίοδο των γιορτών δεν πρέπει να σε αγχώνει, αφού παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που φέτος τις γιορτές πρέπει να δοκιμάσεις και επίλεξε εκείνο που θα σε μεταμορφώσει και θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις!

Ο κότσος-κόσμημα: ο κότσος είναι από τα πιο γιορτινά και αριστοκρατικά χτενίσματα που ειδικά φέτος επιβάλλεται να είναι ψηλός. Ο ψηλός γυαλισμένος κότσος είναι το τέλειο χτένισμα για τις γιορτές αφού είναι το τέλειο γιορτινό λουκ για να αναδείξει το υπέροχο προσωπάκι σου και τον σούπερ λαιμό σου ειδικά αν επιλέξεις να συνδυάσεις το χτένισμα με μπλούζα που αφήνει τους ώμους ακάλυπτους. Αν θέλεις τον κότσο σου ναι μεν ψηλό αλλά όχι πολύ σφιχτό μπορείς να τον αφήσεις πιο χαλαρό και άρα να δείχνει λιγότερο στιλιζαρισμένος, σαν να σου πήρε μόλις 2 λεπτά να τον φτιάξεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου!

Η γυαλισμένη αλογοουρά: που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τις γιορτές! Οι γιορτές ήταν είναι και θα είναι η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου αυτή που φτιάχνουμε τα μαλλάκια μας και τα περιποιούμαστε για να δείχνουν πιο λαμπερά από ποτέ και έτσι η γυαλισμένη αλογοουρά είναι το τέλειο χτένισμα. Αν διαθέτεις μακρύ μαλλάκι, φρόντισε να το ισιώσεις τέλεια έτσι ώστε να είναι λείο και λαμπερό και πιάσε το σε ψηλή αλογοουρά ή στο ένα πλάι. Είτε έχεις ή δεν έχεις αφέλειες η γυαλισμένη αλογοουρά είναι το ιδανικό χτένισμα των γιορτών ό,τι στιλιστική επιλογή και αν κάνεις αφού είναι ικανό να μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων στα μαλλάκια σου στην πιο σικ και στιλάτη εκδοχή του!

Σγουρό και φουντωτό: τώρα και με αφορμή τις γιορτές που θέλεις να αναδείξεις την πιο σέξι σου πλευρά και φυσικά να μαγνητίσεις με το χτένισμα σου δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι που σε βάζει στο επίκεντρο του… ρεβεγιόν από την μπούκλα: είτε προτιμάς τις χαλαρές μπούκλες για ένα πιο ρομαντικό λουκ είτε προτιμάς τις πυκνές και γεμάτες μπούκλες τώρα είναι η ώρα να κάνεις τα μαλλάκια σου μπούκλες και να εντυπωσιάσεις! Συνδύασε τέλεια με big statement σκουλαρίκια και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου!

Θα τραβήξω τις κοτσίδες μου: τι πιο σέξι και εντυπωσιακό από το να κάνεις τα μαλλάκια σου κοτσίδες στο ρεβεγιόν και να ξεφύγεις από το στάνταρτ λουκ των μαλλιών που πέφτουν ελευθέρα στους ώμους; Φέτος εκτός του ότι όλες οι κοτσίδες είναι in , από τις πιο χαλαρές με απείθαρχα τσουλούφια να πετάνε δεξιά και αριστερά μέχρι την κοτσίδα-ψαροκόκαλο και τα κοτσιδάκια φέτος η πολύ-κοτσίδα είναι το χτένισμα εκείνο που θα κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προ το μέρος σου στο ρεβεγιόν. Φτιάξε λοιπόν μια κοτσίδα σαν στέμμα κατά μήκος του μετώπου σου που μπορεί να είναι από λεπτή κοτσίδα μέχρι ψαροκόκαλο και θα σε κοιτάζουν όλοι θαμπωμένοι στα μαλλάκια!

Πηγή: womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου