Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Φλερτ στα 30.000 πόδια!


Γιατί δεν δοκιμάζετε μια πτήση της Virgin America; Η αεροπορική εταιρεία λανσάρει μια νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους επιβάτες να κεράσουν ένα ποτό κάποιον συνεπιβάτη τους που τους τράβηξε την προσοχή.

Όλα ξεκινούν μέσω τους συστήματος ψυχαγωγίας που χρησιμοποιεί η αεροπορική εταιρεία. Οι επιβάτες μέσω μιας οθόνης που βρίσκεται στην πλάτη του μπροστινού τους καθίσματος μπορούν να δουν τα πρόσωπα των επιβατών του αεροσκάφους και αφού επιλέξουν αυτόν ή αυτή που τους αρέσει να στείλουν ένα ποτό, σνακ ή ακόμα και γεύμα. Το παραδοσιακό κέρασμα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με τη βοήθεια της τεχνολογίας και έτσι ξεκινά ένα ιδιόπτυπο φλερτ εν ώρα πτήσης!
Παράλληλα, οι επιβάτες μπορούν να στείλουν γραπτό μήνυμα στο άτομο που τους ενδιαφέρει μέσω της ίδιας οθόνης. Η Virgin ξεκίνησε αυτή την υπηρεσία εγκανιάζοντας τη νέα της διαδρομή από το Λος Άντζελες στο Λας Βέγκας, αλλά το πρόγραμμα αυτό είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις πτήσεις εντός ΗΠΑ.
Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της Virgin, Sir Richard Branson, παρουσίασε αυτή τη νέα υπηρεσία μέσω ενός βίντεο. Τόνισε μάλιστα την πεποίθηση του ότι οι πιθανότητες να επιβιβαστεί κάποιος μόνος του και να αποβιβαστεί με παρέα είναι τουλάχιστον 50%.

news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου