Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα Ελλάδας στα μπουκάλια Fix


Τον καιρό της οικονομικής δυσπραγίας ευτυχώς υπάρχουν ακόμη παραδείγματα και περιπτώσεις που μας κάνουν να χαμογελάμε. Τέτοια είναι η περίπτωση της αγαπημένης μπύρας Fix. Η μπύρα που εδώ και 150 χρόνια συνοδεύει τους Έλληνες σε στιγμές κεφιού και διασκέδασης, η μπύρα που εξελίχθηκε παράλληλα με την…

ελληνική κοινωνία, ζώντας από κοντά τις καλές και κακές περιόδους της χώρας, έρχεται και πάλι να ρίξει λίγο φως αισιοδοξίας στο περιβάλλον της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Με την ορμή της ομάδας των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών που τα τελευταία χρόνια ανέλαβαν το brand, η Fix γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και διεθνώς.
Μετρώντας ήδη 15 χώρες εξαγωγής, η Fix βάζει τώρα πλώρη για Κίνα και Καναδά. Το ταξίδι μακρινό, αλλά η επιτυχία μοιάζει σίγουρη, έχοντας στις αποσκευές της τα διαπιστευτήρια από τις δύσκολες αγορές της Αγγλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ιταλίας. Ευτυχώς, η ελληνική επιχειρηματικότητα μας δίνει ακόμη λόγους να ελπίζουμε στην ανάκαμψη και στην εθνική προοπτική, κι αυτό είναι ένα μήνυμα που η Fix το μεταφέρει σταδιακά και στις 5 ηπείρους.

trelokouneli.gr

Υ.Γ. Έχουμε πολύ αξιόλογα προϊόντα και καλό είναι να τα προτιμάμε.Για περισσότερα Ελληνικά προϊόντα agorazoellinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου