Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Δεν είσαι η Carrie Bradshaw gr!

Αγαπητή Ελληνίδα γκόμενα,
 Αντιλαμβάνομαι ότι από μικρή ηλικία έχεις εκτεθεί σε γυναικεία πρότυπα της Δύσης, του Χόλιγουντ και όποιας κοινωνικής πίπας του θαυμαστού 21ου αιώνα, με πλήρη αδυναμία να τα διαχειριστείς. Είδες ταινίες και σειρές με τσαμπουκαλεμένες γκόμενες και πίστεψες στ’ αλήθεια ότι θα έχεις το πάνω χέρι σε μια σχέση. Κόντεψες να ξεχάσεις ότι δεν είναι απόκριες όλο το χρόνο και πέρασες μέρες και μέρες ντυμένη Carrie Bradshaw/Samantha Jones νομίζοντας ότι θα την πάλευες επ’ αόριστον. Βιβλία δεν διάβασες πολλά, αλλά να ’ναι καλά το Cosmopolitan που σου έδωσε τα 10 καλύτερα tips κλειτοριδικού οργασμού και σου δίδαξε πώς είναι οι σύγχρονες σχέσεις.
Τα πρότυπά σου ήταν (και είναι;)Οι σούπερ ζούπερ νευρωτικές εργένισσες/κοκότες, εθισμένες σε καφέ, αλκοόλ, σοκολάτα, σεξ και φυσικά ατελείωτο shopping,να τριγυρνούν στην πόλη καταναλώνοντας οτιδήποτε βρουν από τα παραπάνω. 



Γιατί αυτό ακριβώς είναι το sex μεταξύ οποιουδήποτε στον φανταστικό κόσμο του sex and the city και άλλων παρόμοιων σειρών. Ένα εμπόρευμα και μία σκατένια γραμμικότητα (πότο, πίπα, γλειφομούνι, οργασμός – με οποιαδήποτε σειρά θέλετε!) – και of course τσιγαράκι μετά γιατί έτσι πρέπει. Δεν κάνεις sex για μερικές μέρες; Τόνοι παγωτού και ψυχοθεραπείας θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις, και μετά πάλι από την αρχή. Και φυσικά μην ξεχάσεις μία βόλτα από τα Gucci.

Κι ακόμα αναρωτιέσαι «τι πήγε στραβά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου