Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011
Σπιτική πάστα φλώρα
Αν σας αρέσει η μαρμελάδα βερίκοκο, τότε μόλις δοκιμάσετε αυτήν την πάστα φλώρα θα ξετρελαθείτε.
Υλικά
200 γραμμάρια βούτυρο
100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
300 γραμμάρια αλεύρι
1 αβγό
1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
250 γραμμάρια μαρμελάδα βερίκοκο
Εκτέλεση
1. Ζυμώστε όλα τα υλικά εκτός από τη μαρμελάδα με τα χέρια μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Βουτυρώστε και αλευρώστε ένα ταψί και στρώστε τα 3/4 της ζύμης.
3. Απλώστε από πάνω την μαρμελάδα και με την υπόλοιπη ζύμη φτιάξτε μπαστουνάκια.
4. Τοποθετήστε τα μπαστουνάκια από πάνω σχηματίζοντας καρό.
5. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
queen.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου