Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Φθινοπωρινές αποχρώσεις για όλα τα ζώδια


Κριός:
αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, είσαι ενεργητική και όταν αναρωτιέσαι τι χρώματα να διαλέξεις το φθινόπωρο, από τις κουρτίνες του σπιτιού σου μέχρι τα ρούχα που θα φορέσεις βρίσκεσαι σε ένα χάος. Τα πιο σκούρα χρώματα όπως το
ζεστό γκρι και το κεραμιδί είναι αυτά που σου ταιριάζουν!

Ταύρος:
αν είσαι Ταυρίνα τότε ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις την τάση να εκφράζεις αυτά που νιώθεις μέσα από τα χρώματα που επιλέγεις, και τώρα θα δεις την ενέργεια σου να εκτοξεύεται στα ύψη με όπλο σου το τιρκουάζ, τα girlie pinks με χρώμα τριαντάφυλλου και αλλά και τα πορτοκαλοκαφέ!

Δίδυμοι:
αυτός ο μυστηριώδης τρόπος που έχεις να βλέπεις τα πράγματα, πράγμα που σημαίνει ότι ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο εσύ θα πάρεις το μαύρο, σου δείχνει ξεκάθαρα ποια χρώματα σου ταιριάζουν αυτή την εποχή. Ντύσε το σπίτι και τον εαυτό σου με μπλε αλλά και μαύρο και θα αποπνέεις μυστηριώδη μαγεία!

Καρκίνος:
η αισιοδοξία κυλάει μέσα σου και είναι σωτήρια για τα blues
του φθινοπώρου και έτσι δεν έχεις παρά να διαλέξεις το γαλάζιο του ουρανού, το αστραφτερό λευκό και να ζήσεις το φθινόπωρο όπως ποτέ!

Λέων:
πάντα θέλεις να δείχνεις την υπεροχή σου και το στιλ σου, έτσι και αυτό το φθινόπωρο δεν έχεις παρά να διαλέξεις τα φωτεινά κίτρινα και τα πορτοκαλί χρώματα για τα ρούχα σου ενώ για το σπίτι τα εμπριμέ με λουλουδάκια και οι ζωντανοί τόνοι θα σε κρατήσουν χαρούμενη!

Παρθένος:
σκέφτεσαι συχνά πυκνά μέρη μακρινά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φέρεις αυτά τα μέρη στο σπίτι σου και στην γκαρνταρόμπα σου! Το καφέ φουντουκί, το χρώμα του ξύλου, το πλούσιο κίτρινο και το βυσσινί είναι χρώματα που σε ανεβάζουν στην στιγμή!

Ζυγός:
ο Ζυγός εμπνέεται από τις αλλαγές των εποχών και έτσι αν ανήκεις στο ζώδιο αυτό, τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσεις να λανσάρεις το καμιλό, το λατρεμένο μπεζ, το σμαραγδί και το χρώμα της καραμέλας!

Σκορπιός:
τα σκούρα πράσινα χρώματα αλλά και το διαχρονικό μαύρο είναι από τα αγαπημένα του Σκορπιού, που η διάθεση του είναι πιο «πεσμένη» το φθινόπωρο. Το μανταρινί και ακόμη το ροδακινί είναι χρώματα που σε ανεβάζουν στην στιγμή αν ανήκεις στο
ζώδιο του Σκορπιού!

Τοξότης:
το φθινόπωρο έχεις την τάση να σοβαρεύεις λίγο παραπάνω και έτσι οι πιο μπρονζέ τόνοι, οι τόνοι του πορτοκαλί και το κόκκινο της Βουργουνδίας είναι τα χρώματα που φτιάχτηκαν ειδικά για σένα!

Αιγόκερως:
τώρα είσαι πιο κοινωνική και εξωστρεφής και αυτό δεν μπορεί να μη φανεί και στα χρώματα που διαλέγεις!To κεχριμπαρί και το πιο ανοιχτόχρωμο καφέ είναι τα χρώματα που σε κάνουν να πετάς στα ουράνια!

Υδροχόος:
τώρα που φθινοπώριασε νομίζεις πως και η διάθεση σου άρχισε να πέφτει; Επανέφερε την στην τάξη επιλέγοντας χρώματα όπως το απαλό τζίντζερ, το πράσινο παλ και το μοβ παστέλ.

Ιχθείς:
το φθινόπωρο κάνει τα ψαράκια σχετικά ευάλωτα, οπότε τα χρώματα που τους προσφέρουν ζεστασιά και προστασία να ξέρεις πως είναι ζεστό καφέ και το μοβ που σου αλλάζουν αμέσως τη διάθεση αν ανήκεις στο ζώδιο αυτό!

womenonly
http://asteriskos.wordpress.com/

ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/2011/10/blog-post_26.html#ixzz1buanaLNt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου