Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Γίνε «Master Flirt»!


Κάνε διατριβή στο φλερτ με τις πολύτιμες συμβουλές του S – Guide! Μερικά μικρά μυστικά θα σε κάνουν να «φυσάς» την επόμενη που θα δεις το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου!

Είσαι βόλτα με την παρέα και έχεις σκανάρει το αγόρι ή το κορίτσι απέναντι… Κοιτάς, κοιτάς, κοιτάς αλλά δεν τολμάς να κάνεις την πρώτη κίνηση… Ήρθε η ώρα να μάθεις μερικά κολπάκια για να κάνεις το «θήραμά» σου να πέσει… ξερό!

Με τα δυο σου μάτια!

Το πρώτο και κύριο που πρέπει να κάνεις κοιτάξεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, και κάπου εδώ θα μου πεις ότι αυτό το κάνεις συνέχεια, αλλά δεν γίνεται τίποτα… Έχεις σκεφτεί τον λόγο; Δεν αρκεί να κοιτάς συνεχώς, ή μάλλον δεν πρέπει να κοιτάς σαν ξελιγωμένο πλάσμα που ζητάει για αντάλλαγμα μία και μόνο ματιά. Το θέμα είναι να το κάνεις με στιλ και νόημα για να καταφέρεις να περάσεις το μήνυμα! Αρχικά, κάνει αντιληπτή την παρουσία σου στον «στόχο» σου και στη συνέχεια ρίχνε ματιές γεμάτες νόημα ανά τακτά διαστήματα και όχι συνέχεια. Αν δεις ότι ανταποδίδει τις ματιές μπορείς να αρχίσεις τις χαρές, αφού το πρώτο βήμα το έκανες με επιτυχία. Μην ξεχάσεις μόνο τις ματιές σου να τις συνοδεύει το πιο λαμπερό σου χαμόγελο!

Κουνήσου από τη θέση σου

Κάνε το μεγάλο βήμα και πήγαινε κοντά! Αν είσαι από τα άτομα που δεν θα το έκανε ποτέ, πάρε βαθιά ανάσα και τόλμα! Και αν το μεγάλο σου πρόβλημα είναι τι θα πεις… σκέψου απλά και λογικά Προς θεού μην ψάξεις για κλισέ ατάκες ή μην κάνεις το λάθος να ρωτήσεις την ώρα… Το πιο απλό, πιο αληθινό και πιο αποτελεσματικό είναι να πεις, «Γεια σου, οι φίλοι μου πιστεύουν ότι θα κώλωνα να σου μιλήσω, αποφάσισα λοιπόν να κάνω την υπέρβαση» και συστήσου! Αν δεις ότι ανταποκρίνεται και σου συστήνεται, είσαι σε καλό δρόμο… Άνοιξε συζήτηση για τα ενδιαφέροντά σου, την μουσική που παίζει ο dj και τα αγαπημένα σου στέκια.

Τηλεφώνησέ μου

Μην κάνεις το τραγικό λάθος και ζητήσεις το τηλέφωνό του «στόχου» ατάκα και επί τόπου γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα αρνηθεί. Βρες μια έξυπνη ατάκα του τύπου «Ραντεβού αύριο την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο για να συνεχίσουμε τη συζήτηση, σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι και δεν μπορέσω πρέπει να έχω τον αριθμό σου…». Αν σου φαίνεται παράτολμο ή δεν σε αντιπροσωπεύει αυτό το στιλ, ρώτα το άτομο που σε ενδιαφέρει αν έχει facebook και κάνε το add! Εκεί μπορείτε να τα πείτε καλύτερα!

Ο στόχος σου θα επιτευχθεί αν καταφέρεις να κλείσεις το πρώτο ραντεβού! Προσπάθησε σε κάθε σας επικοινωνία να είσαι ο εαυτός σου, θα το εκτιμήσει και θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα!

Sguide Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου