Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Σαγανάκι (η εύκολη συνταγή της ημέρας)

Συστατικά
· 1 παραλληλόγραμμο κομμάτι ημίσκληρο τυρί πάχους 2 εκατοστών
· Αλεύρι
· Λεμόνι
· Λάδι για το τηγάνισμα
· Απλά βρέχετε το τυράκι σας σε νερό, το περνάτε αμέσως από το αλεύρι να κολλήσει πάνω του και τηγανίζετε σε λάδι που καλύπτει το μισό σε πάχος τυρί, σε δυνατή φωτιά. Όταν ροδίσει από τη μία πλευρά το γυρνάτε και από την άλλη και έτοιμο.

Το σερβίρετε και ρίχνετε όσο λεμονάκι επιθυμείτε

πηγή : sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου