Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μια συγκινητική ιστορία – Δύο αθλήτριες τερματίζουν αγκαλιά


Μια συγκινητική ιστορία – Δύο αθλήτριες τερματίζουν αγκαλιάΑυτή είναι η ιστορία ενός σχολικού αγώνα στίβου που κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα όχι μόνο όλης της χώρας αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Ένας αγώνας δρόμου 3200 μέτρων που δεν έμεινε στην ιστορία για τα ρεκόρ που καταρρίφτηκαν αλλά για την ψυχική δύναμη, την καλοσύνη, την αλληλεγγύη και την αγάπη μιας αθλήτριας για μια άλλη διαγωνιζόμενη.
Ιστορίες που αντέχουν στο χρόνο από το GoodStory.gr 
Η 17χρονη στην διάρκεια του αγώνα βρισκόταν στην τελευταία θέση. Μπροστά της προπορευόταν η Arden McMath, που οι δυνάμεις της , την είχαν εγκαταλείψει. Η Vogel όμως αντί απλά να την προσπεράσει και να αποφύγει την τελευταία θέση στην κούρσα χωρίς δεύτερη σκέψη αγκάλιασε την συναθλήτρια της, πέρασε το χέρι της πάνω στους ώμους της και στην κυριολεξία την κουβάλησε για 30 μέτρα μέχρι την γραμμή του τερματισμού. Και μάλιστα λίγα εκατοστά πριν το νήμα, έσπρωξε απαλά την εξαντλημένη συναθλήτρια της ώστε να περάσει εκείνη πρώτη την γραμμή του τερματισμού.
Οι δυο κοπέλες τερμάτισαν 14η και 15η αντίστοιχα. Όμως το θερμό χειροκρότημα, τα επιφωνήματα ενθουσιασμού, ακόμα και τα δάκρια συγκίνησης των θεατών ήταν για αυτές τις δυο αθλήτριες. Και από τις πολλές διακρίσεις που έχουν κερδίσει, σίγουρα η ημέρα του συγκεκριμένου αγώνα τους θα είναι η σημαντικότερη της καριέρας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου