Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Δεν θέλει αλλά δεν μπορεί κι αλλιώς …

http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/VenRagPapakontantinoyNee_600_375_-1520156875.jpgΣοβαρές αναταράξεις προκαλεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η φήμη ότι ο Βενιζέλος θέλει να βάλει σε εκλόγιμη θέση Γ. Παπακωνσταντίνου...
Σοβαρές αναταράξεις προκαλεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η φήμη ότι ο Βενιζέλος θέλει να βάλει σε εκλόγιμη θέση τον κατεξοχήν υπαίτιο για την οικονομική καταστροφή της χώρας Γ. Παπακωνσταντίνου.


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ασκεί πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση βλέποντας την Εξεταστική να έρχεται και τους Νεοδημοκράτες αγριεμένους για απόδοση «ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα». Ο Βενιζέλος δεν θέλει αλλά … «δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να κάνει κι αλλιώς» αναφέρουν ορισμένοι στο ΠΑΣΟΚ. 

parapolitika.gr

Υ.Γ. Πόσο τυχαία είναι αυτή η είδηση με εκείνη που λέει πως θα είναι στη μεθαυριανή συνέλευση της Bilberberg...  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_6938.html


Υ.Γ. 2 Μπορεί να μην τα πιστεύετε όλα αυτά,αλλά αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ό,τι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με αυτές τις λέσχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου