Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

"Επιχείρηση «σκούπα» για να ανασάνει το Κέντρο"


«H θέση μας είναι ότι η ελληνική κοινωνία και η χώρα πρέπει ναθωρακιστεί απέναντι στο έγκλημα, το οποίο μεγαλώνει και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας της χώρας». Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του, ο....



υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη συνάντηση που είχε στις 11 το πρωί της Τρίτης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος, επί της λεωφόρου Συγγρού.

Ο υπουργός, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό κ. Λευτέρη Οικονόμου ενημέρωσε τον αρχηγό της ΝΔ για όλα τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης που χειρίζεται η Αστυνομία.

Ειδικά για το τελευταίο, που απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης, ο υπουργός τόνισε ότι «πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα», σημειώνοντας πως «η κοινωνία ζητά τώρα λύσεις».

«Πρέπει να προβούμε σε όλες τις ενέργειες που θα διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα είναι μια χώρα, όπου μπαίνει όποιος θέλει και εγκληματεί σε συνεργασία με τους άλλους εγκληματίες», ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Προανήγγειλε μάλιστα μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» τις επόμενες ημέρες στο κέντρο, λέγοντας πως «τώρα αρχίζει η προσπάθεια να καθαρίσει κάθε δραστηριότητα και φαινόμενα που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας» και τόνισε ότι ο κ. Σαμαράς είναι «υποστηρικτής της προσπάθειας» ώστε να «ανασάνει» η πόλη.



trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου