Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Οι καλύτεροι προορισμοί για να περάσετε αξέχαστα Χριστούγεννα! Εσείς ποιον θα προτιμήσετε;

Οι καλυτεροι προορισμοι για να περασετε αξεχαστα Χριστουγεννα! Εσεις ποιον θα προτιμησετε;


All time classic χριστουγεννιάτικοι προορισμοί θα σε βάλουν σε διαδικασία να μετράς ήδη αντίστροφα έως τις 25 Δεκεμβρίου! Ακολουθούν τα καλύτερα μέρη στον κόσμο κι όσα μπορείτε να κάνετε σε αυτά τις ημέρες των Χριστουγέννων! Αλήθεια, εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Παρίσι...λάμψη Χριστουγέννων στην πόλη του φωτός!

Προορισμός ιδανικός γι αυτή την περίοδο είναι το Παρίσι. Τίποτα δεν συγκρίνεται στα λούσα και την καλή ζωή με την Γαλλική πρωτεύουσα.Αμέτρητα λαμπιόνια, πολύχρωμοι φιόγκοι, φανταχτερά στολίδια, σε συνδυασμό πάντα με τη Γαλλική φινέτσα, συνθέτουν το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα επισκέπτη.

Μάθετε τα πάντα για το Παρίσι εδώ

Χριστουγεννιάτικη μαγεία στο Λονδίνο!

Μια σύγχρονη μεγαλούπολη, πλούσια σε ιστορικά μνημεία, που συνιστώ να επισκεφθείτε, τουλάχιστον μια φορά στην ζωή σας είναι το Λονδίνο. Αν είναι Πρωτοχρονιά, ακόμα καλύτερα.Την ημέρα των Χριστουγέννων δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχουν συγκοινωνίες, όλα κλειστά. Προτείνω να κάνετε μια βόλτα στο Ηyde Park.

Μάθετε τα πάντα για το Λονδίνο εδώ

Δρέσδη, Η Φλωρεντία του Βορρά!

Mε την ενοποίηση της Γερμανίας το 1989, το Bερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη "αριστοκρατική" με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα κτίρια από τον περασμένο αιώνα, έγινε μέσα με μία δεκαετία η "μεταμοντέρνα" πρωτεύουσα της Eυρώπης με φουτουριστικά κτίρια που υψώνονται επιβλητικά και αποτελούν πρότυπο για τις πόλεις του μέλλοντος. Mε την ενοποίηση της Γερμανίας το 1989, το Bερολίνο πήρε την θέση που του άρμοζε. Πόλη "αριστοκρατική" με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα κτίρια από τον περασμένο αιώνα, έγινε μέσα με μία δεκαετία η "μεταμοντέρνα" πρωτεύουσα της Eυρώπης με φουτουριστικά κτίρια που υψώνονται επιβλητικά και αποτελούν πρότυπο για τις πόλεις του μέλλοντος.

Μάθετε τα πάντα για τη Δρέσδη εδώ

Βιέννη... Χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Ένας από τους πιο κλασσικούς, Χριστουγεννιάτικους προορισμούς είναι η Βιέννη. Στην πρωτεύουσα της Αυστρίας τα Χριστούγεννα είναι πανέμορφα, παραμυθένια. Η αγορά, τα μαγαζιά, τα αυτοκρατορικά παλάτια με τους πανέμορφους κήπους, τα γραφικά της σοκάκια, οι λαμπεροί δρόμοι της, γεμίζουν με χιλιάδες λαμπάκια και πολύχρωμα στολίδια. Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι εντυπωσιακή και η Βιέννη μοιάζει κυριολεκτικά σα να βγήκε από παραμύθι.

Μάθετε τα για τη Βιέννη εδώ

Λαπωνία... Στο χωριό του Άγιου Βασίλη!

Από μικρό παιδί άκουγα τις ιστορίες για την παγωμένη χώρα του Αϊ-Βασίλη, το υπέροχο ταξίδι με τους ταράνδους, τα ονειρικά χιονισμένα βουνά και τα μοναδικά τοπία της φύσης. Η Λαπωνία είναι η «χώρα του παραμυθιού» και οι κάτοικοί της έχουν πιάσει πραγματικά το πνεύμα των Χριστουγέννων... Χριστούγεννα στηΛαπωνία, το καλύτερο δώρο, αν έχουμε μικρά παιδιά. Ποιός είπε πως ο Αϊ-Βασίλης είναι από την Καισάρεια;

Μάθετε τα πάντα για τη Λαπωνία εδώ

Πράγα... Κάτι απο μαγεία!

Ένας από τους πιο δημοφιλείς Χριστουγεννιάτικους προορισμούς είναι η Πράγα.Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης, που συγκαταλέγονται στις πιο όμορφες της Ευρώπης, ανοίγουν στις 28 Νοεμβρίου και κλείνουν την 1 Ιανουαρίου. Βρίσκονται στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης και στην Πλατεία Wenceslas.Σ' αυτές τις αγορές θα συναντήσετε τις Τσεχικές παραδόσεις, θα ακούσετε εορταστική μουσική και θα γευτείτε τοπικές λιχουδιές ικανοποιώντας μ' αυτό τον τρόπο όλες τις αισθήσεις σας. Θα βρείτε Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις ενώ κάτω από το φωτισμένο δένδρο στην πλατεία της Παλιάς Πόλης θα θαυμάσετε την φάτνη.

Μάθετε τα πάντα για την Πράγα εδώ

New York! New York!

Η Aλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, καθισμένη στο Central Park, περιμένει υπομονετικά τους μικρούς επισκέπτες της, ενώ η Mary Poppins πρωταγωνιστεί σε ένα από τα καλύτερα φετινά μιούζικαλ, που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλοι όσοι επισκεφτείτε την παντοτινή μητρόπολη του κόσμου!Λίγες πόλεις έχουν καταφέρει να ταυτιστούν τόσο έντονα με τα Χριστούγεννα. Ταινίες, τοπία, μουσικές, όλα παραπέμπουν εδώ! Νέα Υόρκη... μια πόλη που έχει τραγουδιστεί από μεγάλους και αξέχαστους καλλιτέχνες, με πρώτο και καλύτερο τον μεγάλο Frank Sinatra και έχει γίνει διάσημη για τα Μιούζικαλ, τα θέατρα και την αύρα του αμερικάνικου ονείρου που αποπνέει!

Μάθετε τα πάντα για τη Νέα Υόρκη εδώ

Only Vegas...for Christmas!

Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς αυτή την πόλη. Είναι το πιο φωτεινό σημείο του πλανήτη Γη, αφού μαζί με τα εκατομμύρια φώτα του, λάμπουν και οι χιλιάδες επισκέπτες του. Είναι αδύνατον να το επισκεφτεί κανείς μόνο μια φορά και αυτό γιατί τo Las Vegas, στη μέση της ερήμου της Νεβάδα, είναι απλά ανεπανάληπτο και ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων! Only Vegas! Αυτό είναι το επίσημο σλόγκαν της πόλης του Λας Βέγκας, που το νόημα τους καταλαβαίνουν απόλυτα όσοι την έχουν επισκεφτεί.

Mάθετε τα πάντα για το Λας Βέγκας εδώ

Πηγές: travelmagic.gr, apn.g


Υ.Γ. Παρόλα αυτά , καλό θα ήταν να προτιμήσετε κάποιο μέρος της Ελλάδας, ενισχύοντας και την εγχώρια οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου