Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σκοπεύετε να μείνετε μόνος? Ιδέες και λύσεις για ένα εργένικο σπίτι!

Σκοπεύετε να μείνετε μόνος? Ιδέες και λύσεις για ένα εργένικο σπίτι!

Το να μείνει ένας άντρας μόνος του είναι ένα εξίσου σημαντικό γεγονός όσο το να πάρει ένα καινούριο αμάξι: και τα δυο θα του πάρουν χρόνο μέχρι να προσαρμοστει.
Όμως το καινούριο σπίτι δεν είναι απλά τρια πετάλια- αλλά 3 ίσως και παραπάνω δωμάτια που θα πρέπει έναςεργένης να τα ''κουντάρει'' μόνος του.
Μπορεί οι λέξεις ''ντεκόρ'' και ''γούστο'' να είναι άγνωστες, όμως πιστέψτε μας τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα!

Σαλόνι

Για το σαλόνι σας προτιμήστε απλές γραμμές, σε παστές χρώματα χωρίς υπερβολικά στοιχεία.
Δυο καναπέδες σε λευκό, μπεζ ή αν είστε λίγο ποιο ακραίοι, σε μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με ανάλογα χρώματα στους τοίχους είναι ό,τι πρέπει.
Γυάλινο τραπεζάκι και μια βιβλιοθήκη με γυαλιστερή επιφάνεια και τέλος-τόσο όσο για να μοιάζει κομψο χωρίς όμως να είναι πολύ φορτωμένο.

Κουζίνα

Για την κουζίνα σας το καλύτερο υλικό είνα ο γρανίτης και οι γυαλιστερές και πάλι επιφάνειες καθώς είναι πιο εύκολο και γρήγορο να καθαριστούν. Η κουζίνα πρέπει να είναι μονίμως καθαρή διότι σκεφτείτε ότι εκεί θα μαγειρεύετε και θα τρώτε Ποιος θέλει να τρώει σε βρώμικα πιάτα? Νομίζω κανένας!
Ένα τραπέζι με 3-4 καρέκλες είναι αρκετό, μια κουζίνα, απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων (μη μου πείτε ότι θα έχετε όρεξη να πλένετε τα πιάτα και τα ποτήρια σας και των κολλητών σας μετά από αγώνα στην τηλεόραση....?) και 1-2 πάγκους-θα σας φανούν σωτήριοι όσο άχρηστοι και αν σας ακούγονται τώρα.

Κρεβατοκάμαρα

Ίσως το πιο σημαντικό μέρος του σπιτιού. Σίγουρα διπλό κρεβάτι, είτε ξύλινο είτε με σίδερα, το οποίο θα φροντίζετε να κρατάτε με ωραία και καθαρά σεντόνια. Τα πόστερ με ημίγυμνες γυναίκες σε προκλητικές στάσεις απαγορεύνται ρητά!!! Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ασπρόμαυρα πόστερ με πόλεις-Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο- τα οποία είναι πλέον must και η τελευταία μόδα του μοντερνισού.
Δύο κομοδίνα και μια ντουλάπα και είναι έτοιμη η κρεβατοκάμαρα!


sportygossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου