Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Δίνουν 200 ευρώ για να δούν τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδάει για ένα βράδυ


Δίνουν 200 ευρώ για να δούν τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδάει για ένα βράδυ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο Ρέμος τραγουδάει. Το παράξενο όμως δεν είναι αυτό (τη δουλειά του κάνει κι αυτός άλλωστε), αλλά το ότι υπάρχουν άνθρωποι που στην πενιχρή κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, προτίθενται να διαθέσουν 180(!) ευρώ το άτομο για να τον δουν να τραγουδάει στο Nammos για ένα βράδυ.
Πού συμβαίνουν όλα αυτά; μα φυσικά στη Μύκονο το νησί τον αέρηδων που φαίνεται να ζει στον δικό του κόσμο. Συγκεκριμένα απόψε, ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος τραγουδάει στην παραλία της Ψαρρούς, στο μαγαζί Nammos, ένα «στέκι για την ελίτ», αφού η είσοδος για απόψε στοιχίζει 180 ευρώ το άτομο για τους καθήμενους και τουλάχιστον 15 ευρώ για όσους θέλουν να δούν τον τραγουδιστή απο μακριά, απο το μπαρ.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό αλλά και ανησυχητικό το γεγονός οτι υπάρχει ζευγάρι που θα για να κάνει κράτηση θα δώσει 360 ευρώ μόνο για το φαγητό, ενω αν θελήσει και ένα μπουκάλι κρασί μαζί με το φαγητό του, θα το χρεωθεί έξτρα 150 ευρω, πετώντας έτσι, ούτε λίγο ούτε πολύ, 510 ευρώ στην «ποδιά» του γνωστού τραγουδιστή.
Φυσικά οι «διοργανωτες» της βραδιάς, αδιαφορούν παντελώς για την προφανή αισχροκέρδεια και «τρίβουν τα χέρια τους», αφού μόνο από τις κρατήσεις, ο τζίρος αναμένεται να φτάσει στα 100.000 ευρώ με ανοδικές τάσεις.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου