Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Προβλέψεις ζωδίων για όλο τον Ιούλιο για όσους πιστεύουν(και δεν πιστεύουν στα ζώδια)


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Αυτός είναι ένας μήνας που θα εστιαστείτε στην ανάπτυξη του εσώτερου εαυτού σας και θα κάνετε ενδοσκόπηση χωρίς να αναλώνετε άσκοπα την ενέργεια σας. Θα πρέπει να δαμάσετε την ορμητικότητα και την επιθετικότητα σας αυτό το μήνα. Ο θυμός και η απροσεξία στην ομιλία σας θα μπορούσε να χαλάσει τις καλές προοπτικές. Είναι μία χρονική περίοδος κατά την οποία θα έχετε καλές ευκαιρίες για μάθηση και για να ανυψώσετε τον εαυτό σας σε ένα άλλο επίπεδο. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την περίοδο. Θα έχετε σαφήνεια στις ενέργειες σας και θα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικές μεθόδους για να προχωρήσετε μπροστά. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτόν τον μήνα. Να έχετε την υπομονή κατά τη λήψη κάθε σημαντικής απόφασης και αποφύγετε την σπατάλη χρόνου για πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία χρησιμότητα για σας. Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να αποφύγετε κάθε είδους αντιπαράθεση.

Η εργασία σας θα μπει σε μια περίοδο ανάπτυξης και προόδου χάρη στην σκληρή δουλειά σας και τον δυναμισμό σας. Πολύ καλές ευκαιρίες ανάπτυξης θα υπάρξουν προς το τέλος του μήνα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Θα επικεντρώσετε τις προσπάθειες σας σε δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός. Οι προηγούμενες προσπάθειες σας θα επιφέρουν την αναμενόμενη επιτυχία. Οι συνάδελφοι σας θα είναι επίσης πολύ υποστηρικτικοί και θα σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας και με την διπλωματία σας να χειριστείτε την πίεση με ευκολία. Μπορείτε να αναμένετε νέες ευκαιρίες. Για τους επιχειρηματίες, η επιτυχία θα εξαρτάται πολύ από τις διαπραγματεύσεις.

Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καλές εισροές από πολλαπλές πηγές. Θα υπάρξει καλή ρευστότητα και κέρδη. Μερικά εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε σε σχέση με την ρευστότητα θα είναι προσωρινά. Επιπλέον, πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία ορισμένες δαπάνες θα σας αγχώσουν. Θα πρέπει να ελέγξετε τα γενικά έξοδα σας και τις επαναλαμβανόμενες σπατάλες σας.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι πολύ γεμάτη και ευτυχισμένη. Κάποιες επιθετικές σας τάσεις θα μπορέσετε να τις κοντρολάρετε με ευκολία. Να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι πολύ θετική. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα θετικά και να επιλύσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Θα υπάρχει ευτυχία στην σχέση σας με τον σύντροφο σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τους φίλους σας ή να πάτε διακοπές. Αν είστε μόνοι, ο ρομαντισμός σας θα σας κάνει να διερευνήσετε μία φιλία και να αξιολογήσετε αν μπορείτε να κάνετε μία νέα σχέση.




TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-signTAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα υπάρξουν κάποιες μικρές αντιξοότητες οι οποίες θα καθυστερήσουν την πρόοδο σας. Σημαντικές αποφάσεις ή σχέδια σας, θα πρέπει να επικυρωθούν από άλλο πρόσωπο που εμπιστεύεστε, αφού θα είστε σε σύγχυση και πιθανόν να κάνετε κάποια λάθη στην κρίση σας. Θα υπάρξει επιτυχία σε όλα τα νέα εγχειρήματα που αναλαμβάνετε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Μια σταθερή περίοδος ανάπτυξης και ευημερίας θα σας κάνει να λάμπετε εκπέμποντας αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.

Αυτόν το μήνα θα λάβετε βοήθεια και θα είστε σε στενή σύνδεση με το περιβάλλον σας. Θα συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και θα είστε το κέντρο της προσοχής όλων. Η τύχη που θα συνοδεύει την καριέρα σας θα επιφέρει πρόοδο. Μερικά πράγματα τα οποία ήταν σε αναμονή, θα αναβιώσουν και θα ξεκαθαριστούν. Καλές ευκαιρίες για επενδύσεις θα σας παρουσιαστούν τώρα ή ένα νέο φιλόδοξο σχέδιο σας θα τεθεί σε εφαρμογή.

Στην εργασία σας, θα υπάρξει ανάπτυξη και η στρατηγική σας θα αποδώσει τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα τώρα. Νέες ιδέες και ένας μακροπρόθεσμος κύκλος ανάπτυξης θα ξεκινήσουν από τώρα. Νέες δράσεις σας, θα αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Θα ανακουφιστείτε και νέες ευκαιρίες θα αλλάξουν την ζωή σας. Τα ταξίδια θα αποφέρουν εξαιρετικές οικονομικές απολαβές κατά τη διάρκεια του μήνα. Αυτός ο μήνας είναι επίσης καλός για τους επιχειρηματίες για την επέκταση των δραστηριοτήτων τους. Να αναμένετε επιτυχία στην επαγγελματική σας ζωή, ως αποτέλεσμα των ειλικρινών προσπαθειών σας και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να υπάρξει αύξηση του ενδιαφέροντος σας σε πνευματικά ζητήματα.

Στα οικονομικά σας, θα δώσετε απόλυτη προτεραιότητα στον οικονομικό σχεδιασμό. Κάποια απρόβλεπτα έξοδα θα σας κάνουν να ανησυχήσετε. Μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε κάποια σημαντική αγορά κατά τη διάρκεια του μήνα. Θα υπάρξουν καλές εισροές χρημάτων, αλλά ορισμένες εκροές θα παραμείνουν υψηλές και θα σας ανησυχήσουν. Οι εισροές από σταθερές πηγές, δεν θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα και οι επενδύσεις θα επιφέρουν καλές αποδόσεις.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι καλή και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα μέλη της οικογένειας σας χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι εξαιρετική και το σεξαπίλ σας θα είναι πολύ έντονο. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την περίοδο. Ένα νέο πρόσωπο θα μπορούσε να εισβάλει στην ζωή σας τώρα. Μια ξαφνική σχέση ή ακόμα και δέσμευση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα. Ο σύντροφος σας θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει πάνω σας κι αυτό μπορεί να σας προβληματίσει για λίγο. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο είναι στον ορίζοντα για κάποιους από εσάς. Θα μπορέσετε να απολαύσετε υπέροχες στιγμές και να έχετε επιτυχία στις κατακτήσεις σας, πράγμα το οποίο θα ενισχύσει τα ρομαντικά πάθη σας.



Αυτός θα είναι ένας θετικός μήνας για εσάς. Πρόκειται για ένα μήνα, όπου θα έχετε πολλαπλά οφέλη αλλά την ίδια στιγμή οι δαπάνες σας θα είναι αρκετά υψηλές. Θα ξοδέψετε για την διασκέδαση και τις απολαύσεις και επίσης, θα διαθέσετε κάποιο ποσό για κερδοσκοπία. Το μυαλό σας θα είναι διερευνητικό και θα έχετε βάθος σκέψης. Ωστόσο, θα είστε κάπως ανήσυχοι όλο τον μήνα. Θα επιδιώκετε μια ποικιλία στην ζωή σας, έτσι ώστε θα αξιοποιήσετε πλήρως τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Με τον υποστηρικτικό χαρακτήρα σας και το ανοιχτό μυαλό σας, θα είστε σε θέση να εκτελέσετε αποτελεσματικά ακόμα και τα δύσκολα καθήκοντα που θα σας αναθέσουν.

Η καριέρα σας θα είναι σε περίοδο ανάπτυξης και θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί γιατί πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιο μυστικό ανταγωνισμό εις βάρος σας. Να δίνετε διπλωματικές απαντήσεις στους ανταγωνιστές σας. Νέες συνεργασίες θα είναι κερδοφόρες και θα επιτύχετε τους στόχους σας. Η ισχυρή αποφασιστικότητα σας κατά την λήψη αποφάσεων, σας βοηθά στην αντιμετώπιση και της πιο δύσκολης κατάστασης. Βαδίζοντας προς νέους ορίζοντες, αυτό θα συμβάλλει στη βελτίωση των προοπτικών της σταδιοδρομίας σας. Η δημιουργική ενεργητικότητα σας και η εμπειρία του παρελθόντος θα σας επιτρέψει την επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Αν χειριστείτε με προσοχή την εν λόγω χρονική περίοδο, θα μπορούσατε να βρείτε εύκολα την επιτυχία.

Στα οικονομικά σας η ικανότητα σας να είστε πρακτικοί και απλοί, θα σας φέρει τεράστια κέρδη. Η επιτυχία θα έρθει μόνο μετά από κάποιες προσπάθειες. Χρησιμοποιήστε την σύνεση σας και θα έχετε καλά κέρδη. Οι επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται με προσοχή γιατί θα μπορούσαν να επιφέρουν κάποιες απώλειες. Η κερδοσκοπία οποιουδήποτε τύπου θα πρέπει να αποφεύγεται. Πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τα έξοδα και τις επενδύσεις που κάνετε τώρα. Θα μπορούσαν να υπάρχουν απώλειες σε οποιαδήποτε κερδοσκοπική δραστηριότητα. Οι δαπάνες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Κάθε νέα έξοδα θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά. Θα πρέπει να είστε επίσης προσεκτικοί στις περιττές σπατάλες. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες πολύ προσοδοφόρες συμφωνίες.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι πολύ χαρούμενη. Θα υπάρξει μία ευκαιρία για να κάνετε ένα ταξίδι με την οικογένεια σας.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι κάπως παραγκωνισμένη αυτόν τον μήνα, καθώς θα είναι ένας μήνας από χαμένες ευκαιρίες. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι υψηλές, αλλά δεν θα υλοποιηθούν όπως θέλετε. Ο επόμενος μήνας θα είναι καλύτερος από αυτόν. Οι φίλοι σας και ο κοινωνικός σας περίγυρος θα σας υποστηρίξουν στις αποφάσεις σας. Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε κάποια ανακούφιση, λόγω του ότι θα δείτε κάποια σταθερή προσέγγιση από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος για έντονη κοινωνική ζωή αλλά να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας.



Ένας πολύ καλός μήνας σας περιμένει όπου θα δείτε αύξηση της κοινωνικής σας ζωής και των απολαύσεων καθώς και των κερδών σας. Αυτόν τον μήνα θα μπορούσατε να δείτε επίσης, και μία αύξηση των αρνητικών συναισθημάτων και κάποια εσωτερική σύγκρουση. Θα κάνετε την οποιαδήποτε προσπάθεια προκειμένου να επιφέρετε την εσωτερική ειρήνη και γαλήνη. Θα έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων γύρω σας. Θα επιδιώκετε να επεκτείνετε την εργασία σας και η επίτευξη της προόδου, θα σας κρατήσει προσανατολισμένους στην ανάπτυξη. Θα πρέπει να αποβάλλετε την αρνητικότητα από την ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι αρμονικές και αυτή είναι μία κοινωνικά εξαιρετική χρονική περίοδος. Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και θα είστε σε θέση να χειριστείτε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί με διακριτικότητα. Τα μελλοντικά σας σχέδια θα ολοκληρωθούν και τα πάντα θα δρομολογηθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Στην καριέρα σας θα υπάρξει επέκταση και αυτή θα είναι μια περίοδος υψηλής ανάπτυξης και σκληρής δουλειάς. Η ανάπτυξη θα επιτευχθεί λόγω του δυναμισμού σας και τα κέρδη θα αυξηθούν λόγω των προσπαθειών σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι θετικό απέναντι σας και θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη. Θα πρέπει όμως να διορθώσετε κάποια πράγματα πριν βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας, αλλά και να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις. Θα έχετε αναγνώριση στην εργασία σας. Το ενδιαφέρον σας θα είναι ζωντανό ως προς την επίτευξη του έργου σας και ταυτόχρονα διατηρώντας την αυτοπεποίθηση σας υψηλή, θα μπορέσετε να χειριστείτε την πίεση και να ωφεληθείτε ιδιαίτερα. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιταχύνετε τον ρυθμό της υλοποίησης των στόχων σας. Κάποια άτομα θα σας μεταδώσουν καλές ειδήσεις, καθώς, και διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετάσχετε, θα είναι συναρπαστικές.

Στα οικονομικά σας αναμένεται βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, αλλά ίσως θα πρέπει να λειτουργήσετε λίγο πιο συνετά. Οι ενέργειες σας θα αντικατοπτρίζουν εμπιστοσύνη. Θα υπάρξουν νέες προοπτικές στα οικονομικά σας, τα κέρδη θα είναι πολλά και τα έσοδα σας θα αυξηθούν σταθερά. Οι επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται με προσοχή. Παλιές επενδύσεις θα αποφέρουν κέρδη ενώ οι νέες επενδύσεις θα πρέπει να αποφεύγονται.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι σε γενικά πλαίσια καλή, παρά του ότι είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα.

Η αισθηματική σας ζωή θα καλυτερεύσει πολύ και θα δείτε μια μετάβαση από μια αποκλεισμένη και μοναχική ζωή σε μια εξαιρετική περίοδο έντονης κοινωνικής ζωής. Το σεξαπίλ σας θα είναι υψηλό και θα σας δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες για να απολαύσετε την αγάπη και το ειδύλλιο. Αν είστε δεσμευμένοι, η συμπεριφορά του συντρόφου σας θα είναι πιο σταθερή αυτή την χρονική περίοδο. Οι σχέσεις σας, ωστόσο θα μπορούσαν να περάσουν κάποιες διακυμάνσεις, λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης προς τον σύντροφο σας. Αυτός ο μήνας θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να απολαύσετε μια καλή ερωτική ζωή. Ένα ρομαντικό ταξίδι θα φέρει θετικά αποτελέσματα στο μέλλον σας.



Ένας εξαιρετικός μήνας σας περιμένει όπου θα έχετε τον έλεγχο των γεγονότων στην ζωή σας. Η δύναμη και η εξουσία που θα προβάλετε, θα σας καταστήσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα έχετε καλά κέρδη λόγω της θέσης σας. Η τύχη σε γενικές γραμμές θα σας χαμογελάσει. Θα είστε ευαίσθητοι με τους ανθρώπους γύρω σας αυτό το μήνα, όμως θα πρέπει να κοντρολάρετε την ορμή σας για να μην στενοχωρήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και θα δημιουργήσετε νέες επαφές. Θα είστε χαρούμενοι με την τωρινή σας κατάσταση και θα έχετε δημοτικότητα. Σε γενικά πλαίσια, η δημιουργικότητα και η πνευματικότητα σας θα σας επιφέρουν την ικανοποίηση και την ευτυχία.

Στην καριέρα σας θα έχετε τύχη, αλλά κάποιος συνάδελφος ή πρόσωπο από το περιβάλλον της εργασίας σας θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα. Νέες ευκαιρίες θα μπορούσαν να μπλοκαριστούν προσωρινά γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα βελτιωθεί και θα γίνει λιγότερο ταραχώδες και πιο ευχάριστο. Μπορεί να χρειαστεί να προσέχετε κάποιες ανειλικρινείς υποσχέσεις. Θα πρέπει να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας κατά τη διάρκεια του μήνα. Προσέξτε τις λανθασμένες αποφάσεις στην καριέρα σας και αποφύγετε τις απότομες και απρόβλεπτες αλλαγές τώρα. Τα συχνά ταξίδια θα σας ανοίξουν νέους δρόμους για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Εάν έχετε επιχείρηση, αυτόν τον μήνα θα υπάρξουν μερικές νέες ευκαιρίες συνεργασίας, αν και θα υπάρχουν πιέσεις και αντιπαράθεση.

Στα οικονομικά σας, οι πρωτοποριακές προσπάθειες σας είναι πιθανό να σας φέρουν κέρδη και ανεξαρτησία στην εργασία σας. Το δημιουργικό ένστικτο σας θα αυξηθεί και θα λάβετε μέρος σε πολλές δραστηριότητες, πράγμα το οποίο θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Παρά την αβεβαιότητα που θα υπάρχει, θα έχετε οικονομική πρόοδο και ανάπτυξη. Θα υπάρξουν έκτακτα κέρδη τώρα και τα έσοδα σας θα αυξηθούν. Η τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην οικονομική σας ανάπτυξη. Οι επενδύσεις θα πάνε θαυμάσια αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε την κερδοσκοπία.

Η οικογενειακή σας ζωή θα παραμείνει σταθερή. Θα υπάρχει ευτυχία, αλλά κάποια έλλειψη σωστής επικοινωνίας θα μπορούσε να μπλοκάρει την ευχαρίστηση.

Στην αισθηματική σας ζωή θα είστε σε σύγχυση. Ορισμένα προβλήματα που σας δημιουργούν πίεση, θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ανησυχίες στην ερωτική σας ζωή. Νέες σχέσεις θα είναι τώρα σε αναμονή. Αν είστε ήδη σε σχέση, θα δείτε ευτυχία και τύχη, αν και δεν θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί θα έχετε κάποιες εσωτερικές ανησυχίες που συνδέονται με το μέλλον της σχέσης σας. Θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να διατηρήσετε υγιή την σχέση σας και επομένως η θετική στάση σας είναι πολύ σημαντική για την βελτίωση των προβλημάτων σας. Η πρόοδος που θα έχετε στην ερωτική σας ζωή θα είναι μια πηγή χαράς για εσάς.



Αυτός ο μήνας θα σας φέρει χαρά και ευτυχία. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε απομονωμένοι από την κοινωνική ζωή, κατά καιρούς, αλλά συνολικά θα δείτε επιτυχία και ανάπτυξη. Παρά τις εσωτερικές σας πιέσεις, θα είστε σε θέση να επιλύσετε τα οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα σας. Η υψηλή ενεργητικότητα σας και η δυναμική σας προσέγγιση στους στόχους που θέτετε θα σας κάνει δημοφιλείς. Θα επιδιώκετε κάτι συναρπαστικό και διασκεδαστικό για να κάνετε αυτόν τον μήνα. Μοιραστείτε τα προβλήματα σας με άτομα που εμπιστεύεστε, για να βρείτε μόνιμες λύσεις. Θα θέλετε να προωθήσετε το έργο σας και θα αυξήσετε την κοινωνική δικτύωση ενώ νέες ευκαιρίες θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Η πνευματικότητα και η δημιουργικότητα σας ενδέχεται να αυξηθούν.

Στην καριέρα σας θα δείτε καλή ανάπτυξη. Θα υπάρξουν κάποια ανησυχία και αγωνία αλλά η σκληρή σας δουλειά και οι προσπάθειες σας θα επιφέρουν εξαιρετική πρόοδο στην καριέρα σας. Μια γενική αύξηση των προσπαθειών σας θα φέρει καλή εξέλιξη. Οι πιέσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας θα βελτιωθούν. Τα καλά νέα είναι ότι επειδή θα εστιάσετε την προσοχή σας στο να επιφέρετε βελτίωση, θα εξαλειφθούν τα εμπόδια και οι ανατροπές. Τώρα θα είστε υποχρεωμένοι να πείσετε τα άτομα που συνεργάζεστε να ακολουθήσουν τις οδηγίες σας. Ωστόσο, οτιδήποτε γίνεται εκ των προτέρων, θα σας οδηγήσει στα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένας στενός σας φίλος μπορεί να σας βοηθήσει στην ολοκλήρωση ενός δύσκολου έργου.

Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν κάποιες δαπάνες εξαιτίας κάποιας σημαντικής αγοράς που θέλετε να κάνετε. Όσοι είστε επιχειρηματίες καλό είναι να είστε προσεκτικοί, ιδίως όσον αφορά τις αγορές που έχετε θέσει μέσα στο μυαλό σας. Τα οικονομικά σας σε γενικές γραμμές θα πάνε καλά. Θα υπάρξουν πολλά τυχερά…. διαλείμματα στα οποία θα δείτε μια αύξηση της οικονομικής σας κατάστασης. Τα έσοδα σας θα είναι σταθερά και οι επενδύσεις ευνοούνται. Παλιές επενδύσεις θα επιφέρουν καλές αποδόσεις.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι πολύ καλή. Αν και θα υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες, σε γενικές γραμμές θα εισπράξετε χαρά και ευχαρίστηση.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι καλή και θα υπάρξει τύχη στα θέματα της αγάπης. Νέες σχέσεις και αρκετές ευκαιρίες θα έρθουν στον δρόμο σας. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας θα βελτιωθούν σημαντικά. Η αγάπη και ο ρομαντισμός θα κυριαρχούν αυτόν τον μήνα, καθώς θα περνάτε περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αποφύγετε τις άσκοπες διαμάχες και καταβάλλετε συνειδητές προσπάθειες για να διατηρήσετε την αρμονία μεταξύ σας. Αν είστε μόνοι και προσπαθείτε να βρείτε έναν νέο σύντροφο, θα υπάρξει μια καλή ευκαιρία να βρείτε ένα πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει.






Ένας ασταθής μήνας είναι αυτός για σας και θα έχετε κάποια σύγχυση, ιδίως, σε οικογενειακά θέματα. Κάποια εμπόδια στην καθημερινή ρουτίνα της εργασίας σας μπορεί να ανακύψουν, ενώ μπορεί να αισθάνεστε ανεπαρκείς όσον αφορά την αυτοπεποίθηση σας. Θα ήταν χρήσιμο να αναβάλετε κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα που θέλετε να διεκπεραιώσετε. Αυτό το μήνα κάθε πηγή εισοδήματος που έχει σχέση με το εξωτερικό, θα αποδειχθεί επωφελής για εσάς. Νέες πηγές εσόδων θα υπάρξουν. Θα μπορέσετε να προβάλετε την προσωπικότητα σας και να βρεθείτε στο προσκήνιο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τις νέες ιδέες σας σε εφαρμογή.

Στην εργασία σας, η πίεση θα συνεχιστεί γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά την απότομη συμπεριφορά σας και τον θυμό σας. Τόσο οι πιέσεις όσο και ο θυμός μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την υγεία σας. Η ανησυχία σας λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας και το άγχος σας για μερικά θέματα, θα επιμείνουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Βελτιώσεις θα επέλθουν προς το τέλος του μήνα. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι υποστηρικτικό, ενώ τα κοινά σχέδια που θα κάνετε, θα σας ανοίξουν τον δρόμο προς την πρόοδο. Μπορείτε να δείτε μερικά από τα φιλόδοξα σχέδια σας να εκπληρώνονται την περίοδο αυτή. Θα πρέπει να συγκρατηθείτε όσον αφορά την λήψη αποφάσεων πράγμα το οποίο θα ενισχύσει τις θετικές προοπτικές της σταδιοδρομίας σας. Μπορεί να κάνετε συχνά ταξίδια λόγω της εργασίας σας.

Στα οικονομικά σας μπορείτε να περιμένετε οικονομικό όφελος από προώθηση ή νέες επαφές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι η καλύτερη χρονική περίοδος για διεύρυνση και διαφοροποίηση. Να είστε προσεκτικοί κατά τις οικονομικές συναλλαγές σας αυτόν τον μήνα. Κάποιες εκκρεμείς οικονομικές σας υποθέσεις θα ολοκληρωθούν. Στο τέλος του μήνα θα έχετε καλύτερη οικονομική κατάσταση. Θα υπάρξουν μερικά απρόσμενα κέρδη αλλά θα πρέπει να ελέγξετε τις δαπάνες σας. Ορισμένες βελτιώσεις θα έρθουν από μόνες τους. Τα έσοδα σας θα παραμείνουν σταθερά ενώ οι επενδύσεις μπορεί να σας απογοητεύσουν. Καλύτερες αποδόσεις θα έχετε τον επόμενο μήνα.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι σταθερή ενώ θα υπάρξει κάποια μικρή απόσταση με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Βελτιώσεις θα έρθουν τον επόμενο μήνα.

Στην αισθηματική σας ζωή θα δείτε βελτίωση πάνω σε θέματα που αντιμετωπίζατε από το παρελθόν, αν και θα έχετε αμφιβολίες όσον αφορά την ευτυχία σας στην ερωτική σας ζωή. Η έλλειψη εμπιστοσύνης θα μπορούσε να περιορίσει τις ευκαιρίες, αν και αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για την δημιουργία μιας νέας σχέσης, αν είστε μόνοι. Η σχέση σας με τον σύντροφο σας θα περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε την επιθετικότητα σας και να την περιορίσετε, αποφεύγοντας τις λεκτικές διαμάχες. Αυτό θα σας είναι δύσκολο μερικές φορές να το κάνετε.



Αυτόν τον μήνα θα δείτε ευτυχία και εμπόδια παράλληλα την ίδια χρονική περίοδο. Πρόκειται για έναν μήνα υψηλής δραστηριότητας και σκληρής δουλειάς. Θα μπορούσατε να είστε προσκολλημένοι σε ορισμένα θέματα κι αυτό θα παρεμποδίσει την λήψη αποφάσεων. Θα ήταν χρήσιμο να παραμείνετε ευέλικτοι και να θέσετε σταθερές βάσεις για καλύτερη πρόοδο. Οι φίλοι σας μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην πρόοδο σας τώρα και πιθανόν να έχετε σημαντικά οφέλη. Θα είναι ένας θετικός μήνας για την κοινωνική σας ζωή. Θα χρειαστεί όμως να ελέγξετε τον θυμό σας στο δεύτερο μισό του μήνα. Θα βρεθείτε τώρα να κάνετε όνειρα και σχεδιασμό για το μέλλον σας. Μπορεί να παρατηρήσετε μια ξαφνική αλλαγή και μια μεγάλη δραστηριότητα να συμβαίνει στο χώρο εργασίας σας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα είστε σε θέση να επηρεάσετε τους άλλους με την ομιλία σας και τις ικανότητες σας.

Στην εργασία σας θα υπάρξουν μερικά εμπόδια αυτόν τον μήνα, ή μια επιβράδυνση σε συνδυασμό με κάποιες χαμένες ευκαιρίες. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα, για να δείτε ικανοποιητική πρόοδο στην καριέρα σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας υποστηρίξει και θα δείτε ένα υψηλό επίπεδο άνεσης αυτόν τον μήνα. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος για τη δουλειά σας όπου θα κατορθώσετε να προβάλετε τα ταλέντα σας. Θα δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο να πετύχετε την πρόοδο και την ανάπτυξη στο επάγγελμα σας κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.

Στα οικονομικά σας αυτόν τον μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες βελτίωσης τους. Οι επιχειρηματίες θα έχετε χρηματικά κέρδη, αλλά αποφύγετε κάθε σχέδιο επέκτασης κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τα ταξίδια και άλλες συναφείς δραστηριότητες θα επιφέρουν κέρδη και ευχαρίστηση. Δεν θα σας είναι τώρα και τόσο απαραίτητο να λάβετε οποιαδήποτε επαγγελματική συμβουλή σε σχέση με τα οικονομικά σας αλλά θα στηρίζεστε στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα θα είναι υπό καλή ανάπτυξη τώρα. Θα υπάρξει σημαντική πρόοδος κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Τα έσοδα σας θα είναι καλά και θα μπουν σε μια σταθερή φάση. Οι επενδύσεις θα επιφέρουν θετικές αποδόσεις. Θα πρέπει να εξετάσετε τα άτομα μέσω των οποίων δανείζεστε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι καλή, αλλά θα μπορούσαν να προκύψουν ανταγωνιστικά συναισθήματα με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας σας. Προσέξτε την επιθετικότητα και την οργή σας κατά καιρούς.

Η αισθηματική σας ζωή θα αντιμετωπίσει κάποιες προκλήσεις. Κάποιες παρεξηγήσεις θα αποπροσανατολίσουν το μυαλό σας. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο για να έχετε καλύτερες ευκαιρίες στον τομέα του έρωτα. Ο θυμός και το άγχος μπορεί να είναι η αιτία για κάποιες χαμένες ευκαιρίες. Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα είναι ανταγωνιστική κατά καιρούς. Ο σύντροφος σας θα είναι επιθετικός και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας και να προσεγγίσετε με αγάπη τον σύντροφο σας προκειμένου να έχετε ευχάριστα αποτελέσματα στην σχέση σας. Θα αναβιωθούν τώρα ορισμένες παλιές αναμνήσεις σας.



Αυτός ο μήνας θα σας βοηθήσει να βρείτε την γαλήνη και την ηρεμία και με την δημιουργική και προοδευτική σκέψη σας θα κάνετε σωστές επιλογές. Πολλές νέες σκέψεις και ιδέες θα καταλήξουν σε θετικά αποτελέσματα. Θα ήταν χρήσιμο να βάλετε κάτω τις σκέψεις σας και να τις αναλύσετε. Μερικοί από εσάς μπορεί να ακούσετε καλά νέα κατά τη διάρκεια του μήνα. Αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση και προσέξτε, όταν λαμβάνετε αποφάσεις, να ζυγίζετε όλα τα υπέρ και τα κατά προσεκτικά. Θα σας απασχολήσουν κάποιες έκτακτες δαπάνες και αύξηση των γενικών εξόδων. Θα χρειαστεί να προβείτε σε αξιολόγηση κάνοντας προσεκτικά βήματα, δεδομένου ότι οι νέες δαπάνες που συμβαίνουν τώρα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μακροπρόθεσμη βάση. Θα πρέπει να κάνετε καλύτερο οικονομικό σχεδιασμό αυτόν τον μήνα. Κάποια ζητήματα με το αφεντικό σας ή άτομα που κατέχουν σημαντική κοινωνική θέση θα μπορούσαν να σας αναστατώσουν. Θα πρέπει να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ.

Στην εργασία σας τα πράγματα θα πάνε καλά ως επί το πλείστον και στο περιβάλλον σας θα υπάρξουν πολλές θετικές αλλαγές. Κάποια θέματα θα χρειαστεί να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα βρείτε κοινές συμφέρουσες λύσεις. Θα πρέπει να κρατήσετε υπό έλεγχο την ομιλία σας και να είστε επιφυλακτικοί αποφεύγοντας την αντιπαράθεση στην εργασία. Η αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα προβλήματα θα μπορούσε να σας αναγκάσει να χάσετε την υπομονή σας γρήγορα. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι δεν πρόκειται να έχετε την βοήθεια που θέλετε. Θα πρέπει να λειτουργήσετε με λογική και να θέσετε σε εφαρμογή την αναλυτική σκέψη σας για την επίλυση των προβλημάτων. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα και να διατηρήσετε ένα καλό επίπεδο αποδοτικότητας.

Στα οικονομικά σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την δημιουργική δυνατότητα σας προκειμένου να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Κάποιες ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης θα σας δοθούν μέσω της αλληλεπίδρασης με σημαντικούς ανθρώπους. Θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε σημαντικές ευκαιρίες. Η οικονομική σας κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του μήνα. Θα υπάρξουν κέρδη από διάφορες πηγές. Ορισμένα ζητήματα σε σχέση με την ρευστότητα θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν. Τα έσοδα σας θα είναι σταθερά ενώ οι επενδύσεις θα πάνε καλά. Κάθε είδος κερδοσκοπίας, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται με σύνεση.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι θετική ως επί το πλείστον. Κάποια ζητήματα θα σας απασχολήσουν που δεν θα είναι και τόσο σημαντικά και άσκοπα θα σας αποσπάσουν την προσοχή.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι καλή αλλά η εργασία σας, θα δημιουργήσει απόσταση στην σχέση σας με τον σύντροφο σας. Ο ρομαντισμός θα κυβερνήσει την καρδιά σας αυτόν το μήνα και θα βρείτε τεράστια χαρά στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι την ανταγωνιστική συμπεριφορά σας η οποία θα μπορούσε να είναι το έναυσμα για λεκτικές διαμάχες. Αν είστε μόνοι, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να κάνετε μια σταθερή σχέση.



Αυτός ο μήνας θα φέρει νέες ιδέες και ελπίδες για σας. Θα έχετε μια αίσθηση σαφήνειας και θα θέσετε πρόγραμμα στην εργασία σας. Σχέδια που ήταν σε αναμονή θα μπορέσουν τώρα να υλοποιηθούν. Θα υπάρξει μια ανάπαυλα από τις δαπάνες που είχατε το τελευταίο διάστημα. Να περιμένετε ενδιαφέροντα πράγματα να συμβούν στη ζωή σας, κατά την διάρκεια του μήνα. Οι άλλοι θα δεχτούν τις μοναδικές ιδέες σας και θα τις ακούσουν προσεκτικά. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για πρόοδο στα οικονομικά θέματα καθώς και για να θέσετε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική στην καριέρα σας. Στα ταξίδια στο εξωτερικό, θα βρείτε την τύχη σας. Θα ανησυχείτε για τα παιδιά σας ή γενικά, κάποιο άγνωστο ή ανεξιχνίαστο γεγονός θα μπορούσε να αποσυντονίσει το μυαλό σας. Προσπαθήστε να απελευθερωθείτε από τέτοιες σκέψεις, καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια προβλήματα υγείας σε μακροπρόθεσμη βάση. Κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού σας θα μπορούσαν να συμβούν αυτόν τον μήνα.

Στην εργασία σας, νέες δημιουργικές ιδέες, θα φέρουν ανάπτυξη και πρόοδο. Θα δείτε άνοδο και αναγνώριση στην καριέρα σας. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι θετικό και θα έχετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας προβάλλοντας την δυναμικότητα σας. Ο μήνας θα είναι επωφελής και ευοίωνος για όσους από εσάς αναζητάτε μια θέση εργασίας. Θα υπάρξουν πολλές διαπραγματεύσεις και νέες ευκαιρίες. Κάποιο άτομο θα σας δώσει αρκετά σημαντικές αρμοδιότητες. Θα αποκομίσετε το μέγιστο όφελος από τις διαθέσιμες ευκαιρίες. Οι επιχειρηματίες μπορείτε τώρα να κάνετε νέες συνεργασίες και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας στην εργασία σας. Όσο περισσότερες ιδέες έχετε, τόσο καλύτερα θα είναι.

Τα οικονομικά σας θα είναι σε καλή κατάσταση αυτόν τον μήνα, αλλά θα υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες και αναπόφευκτες δαπάνες. Αντιμετωπίστε κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν που έχετε προσπαθήσει να αγνοήσετε. Σταδιακά, θα υπάρξει σταθερότητα σε οικονομικά θέματα. Θα δείτε μεγαλύτερη ρευστότητα και κέρδη. Τα έσοδα σας θα αυξηθούν σημαντικά αυτό το μήνα και οι επενδύσεις θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Να αναμένετε καλά κέρδη σε νέες επενδύσεις. Κάθε είδος κερδοσκοπίας όμως, θα πρέπει να γίνεται με προσοχή.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι θετική. Καλύτερες εξελίξεις θα υπάρξουν προς το τέλος του μήνα.

Η αισθηματική σας ζωή θα σας ανανεώσει και το έντονο σεξαπίλ σας θα δημιουργήσει αύξηση των ευκαιριών και της κοινωνικής ζωής σας. Νέες σχέσεις προβλέπονται για ορισμένους από εσάς. Να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας για να μην θέσετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας. Όσοι είστε σε σχέση, σε γενικές γραμμές θα είστε ευχαριστημένοι.
Μπορεί να γίνετε επιθετικοί κατά καιρούς, αλλά σύντομα θα επέλθει βελτίωση. Ένα νέο ενδιαφέρον στην αγάπη θα μπορούσε να αλλάξει την ζωή σας. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε διάθεση για έρωτα και αγάπη, είτε είναι με τον υπάρχον σύντροφο σας είτε πρόκειται για την αναζήτηση κάποιου νέου.



Αυτός θα αποδειχθεί ένας δύσκολος μήνας για σας κι αυτό θα οφείλεται σε κάποια εμπόδια που θα υπάρξουν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα νιώθετε κάποια πίεση, γι’ αυτό, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πώς ενεργείτε γιατί μπορεί να κλονίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων ατόμων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ραγδαίες αλλαγές είναι δυνατόν να υπάρξουν στην πορεία της σταδιοδρομίας σας. Εσείς καλά θα κάνετε να δώσετε μάχη προκειμένου να αποβάλετε τις αρνητικές σας σκέψεις γιατί αυτό θα σας καταβάλει ψυχολογικά. Ένας νέος κύκλος ανάπτυξης δρομολογείται για σας. Κατά την διάρκεια του μήνα θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που δεν θα αισθάνεστε και τόσο σίγουροι και ενεργητικοί. Οι φίλοι και οι συγγενείς θα είναι δίπλα σας και εσείς θα αισθάνεστε πολύ χαρούμενοι με την παρουσία τους. Πρόκειται για έναν μήνα, όπου θα πρέπει να έχετε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Απαιτείται να έχετε διορατικότητα για να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες.

Στην καριέρα σας θα υπάρξει ανάπτυξη και επέκταση που θα οφείλεται στην σκληρή δουλειά σας και την δυναμική στάση σας. Από εκεί και πέρα μια επιβράδυνση σε κάποιους νέους στόχους που θα θέσετε, θα σας εκνευρίσει, αν και η θετική εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας θα συνεχιστεί. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι θετικό απέναντι σας και πολύ υποστηρικτικό. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι όλες οι νέες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν δεν είναι χρήσιμες. Για να κάνετε καλές επιλογές θα πρέπει να συνεχίσετε να ψάχνετε και να αναλύετε. Μπορεί να μάθετε μία νέα τεχνική για να ενισχύσετε τα κέρδη σας και να προβάλετε τα επιτεύγματα σας. Κάποιες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Η σκληρή εργασία σας θα σας βοηθήσει να προβάλετε την εικόνα σας στα μάτια των ανώτερων προσώπων.

Στα οικονομικά σας θα υπάρξει σταθερότητα αν και διάφορες έκτακτες δαπάνες θα σας ταλαιπωρήσουν. Να είστε προσεκτικοί κατά την οριστικοποίηση των συμφωνιών. Θα πρέπει να κάνετε περισσότερες προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων σας. Θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ρευστότητας αλλά τα έσοδα σας θα είναι σταθερά αυτόν τον μήνα.
Οι επενδύσεις θα είναι αποδοτικές. Αποφύγετε τις νέες επενδύσεις σε ακίνητα.

Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι καλή σε γενικά πλαίσια αλλά θα επιδιώκετε να απελευθερωθείτε από το σπίτι σας και τα προβλήματα σας με τα μέλη της οικογένειας σας. Αποφύγετε τις διαμάχες, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι σταθερή και ευτυχισμένη. Θα μπορούσατε να βρείτε την ευτυχία στην δημιουργία μιας νέας σχέσης, αν και δεν θα έχετε και τόσο έντονο ενθουσιασμό. Αν είστε σε σχέση τα πράγματα θα κυλίσουν ομαλά, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί στην ομιλία σας. Αποφύγετε τον εγωισμό σας και προσπαθήστε να βελτιώσετε την συναισθηματική σας σύνδεση. Κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να έχετε ωριμότητα και κατανόηση και να απολαύσετε έντονες ρομαντικές στιγμές μακριά από την πολυκοσμία.



Αυτός ο μήνας σας υπόσχεται ευτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής σας και θα δείτε τόσο οικονομική όσο και επαγγελματική ανάπτυξη. Θα είστε ήρεμοι εσωτερικά κι αυτό θα φέρει μια θετικότητα. Κάποια μικρά εμπόδια μπορεί να είναι ανασταλτικά για την πρόοδο σας στη ζωή και υπάρχουν πιθανότητες να υπάρξουν κάποιες διαφορές για ασήμαντα θέματα αυτόν τον μήνα, αλλά θα επιλύονται εύκολα. Πρέπει να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας για να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Θα συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και η δημιουργική ικανότητα σας θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές. Η πειστική δύναμη σας θα έχει μια βαθιά επίδραση στους άλλους και οι άνθρωποι γύρω σας θα σας επαινούν για τις προσπάθειες σας. Η δύναμη της έκφρασης σας θα είναι απαράμιλλη αυτόν τον μήνα και αυτός θα είναι ο λόγος για την επιτυχία σας τώρα. Θα υπάρξουν πολύ καλά οικονομικά οφέλη από νέες συμφωνίες.

Στην καριέρα σας, θα είστε προσανατολισμένοι στην ανάπτυξη και στα κέρδη. Νέα σχέδια θα επεκταθούν και τα οικονομικά οφέλη θα πολλαπλασιαστούν. Θα προβάλετε τις ικανότητες σας και θα εκμεταλλευτείτε τις νέες ευκαιρίες. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι υποστηρικτικό απέναντι σας. Θα υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον να δωρίσετε ένα μέρος του εισοδήματος σας σε κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Μπορεί να συμμετάσχετε σε αρκετές κοινωνικές δραστηριότητες. Η ικανότητα σας να προγραμματίσετε οτιδήποτε και να ενεργείτε ταχέως, αναμένεται να αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Στα οικονομικά σας οι ιδέες σας για να βγάλετε χρήματα θα είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρες. Θα συγκεντρώσετε σημαντικές πληροφορίες ενώ θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σας στηρίξουν. Τώρα θα είστε σε θέση να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση με την αποδοτικότητα στην εργασία σας. Τα έσοδα σας θα παρουσιάσουν σημαντική αύξηση. Με πολύ μικρή προσπάθεια, θα είστε σε θέση να ανακτήσετε παλαιές οφειλές σας. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε τα έξοδα σας, καθώς και κάθε είδους κερδοσκοπία γιατί υπάρχουν κάποιες πιθανότητες απωλειών. Οι επενδύσεις θα είναι αποδοτικές αυτόν τον μήνα.

Στην οικογενειακή σας ζωή θα μπορούσατε να έχετε προβλήματα με κάποια μέλη της οικογένειας σας, αν και τα οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν θα επιλυθούν.

Η αισθηματική σας ζωή θα είναι καλή αυτόν τον μήνα. Το έντονο σεξαπίλ σας θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα σχέση, αν είστε μόνοι. Είναι ένας καλός μήνας για την εξεύρεση ενός νέου ερωτικού συντρόφου. Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα πάει καλά αυτόν τον μήνα. Θα πρέπει να μιλάτε με προσοχή στον σύντροφο σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Παρά τις πιέσεις, η κατάσταση σύντομα θα βελτιωθεί και ο σύντροφος σας θα είναι πιο ήρεμος και κατ’ επέκταση πιο εύκολο να τον αντιμετωπίσετε. Μπορεί να υπάρχει διαφορά απόψεων με τον σύντροφο σας κι αυτό να σας εκνευρίσει. Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής όπου θα απολαύσετε την έκσταση του έρωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου